Počinje Zimska liga sjeverozapadne Hrvatske, prva je na redu Ravna gora

SK Srd 315 Sjeverozapad

25. 10. 2024.

Uskoro počinje Zimska liga sjeverozapadne Hrvatske, a 1. kolo lige održati će se na Ravnoj gori 9. studenog. Organizator utrke je SK Srd 315 Sjeverozapad, a start je u Donjoj Višnjici u 10 sati. Ruta je duga 12,61 metara i 690 metara uspona.

Ravna gora je najsjevernija gora Hrvatskoga zagorja. Smjestila se u gornjem porječju rijeke Bednje i smatra se posljednjim ogrankom Alpi. Prostire se u dužini od 13 km od zapada (Trakošćan) prema istoku (Donja i Gornja Voća) od kuda mi startamo. Najviši vrh Ravne gore je na nadmorskoj visini od 686 metara i na njemu je podignut vidikovac. Vrh Ravne gore je šumovit. Na vršnom grebenu nalaze se dva planinarska doma: PD “Pusti duh” i PD “Filićev dom” te kapelica Sveta Tri Kralja pored kojih prolazi naša ruta.

 

Startnina: 8 eura

Za sve sportske klubove Varaždinske županije, za grupnu prijavu sa 4-5 natjecatelja, startnina iznosi 5 eura po sudioniku.

Startnina uključuje:

– Mjerenje vremena

– Hrana i toplo piće

– Fotografije sa staze

 

Napomene :

– Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost

– Djeca mogu nastupiti, ali uz pratnju roditelja

– Organizator ne snosi odgovornost za nastale štete, povrede ili nezgode za vrijeme održavanja događaja

– Natjecatelji pristaju biti snimljeni zvučno, video i slikovno bez ograničenja. Snimljeni materijal organizator smije koristiti za promociju događaja i svoga rada

 

Moto klub Ketač https://g.co/kgs/XtZEeDm

Gpx: https://connect.garmin.com/modern/course/313386464

Prijave na link: https://utrke.315-sjeverozapad.hr/prijava/zimska-liga-2024

Zimska liga Sjeverozapadne Hrvatske

 

25. 10. 2024.