8. Zimski sportski višeboj mjesto je druženja i zabavnih sportskih aktivnosti

ZSUGV

21. 12. 2023.

Kako bi se osnovnoškolcima s područja grada Varaždina osigurali uvjeti da aktivno provedu zimske praznike u druženju i bavljenju fizičkim aktivnostima, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina te u suradnji sa varaždinskom Udrugom kineziologa, i ove godine organizira 8. Zimski sportski višeboj.

Višeboj je namijenjen za sve zainteresirane učenike od 3. do 7. razreda, a same aktivnosti odvijat će se u periodu od 27. prosinca do 4. siječnja 2024. godine. Sve počinje u srijedu 27. prosinca, nastavlja se dan kasnije u četvrtak 28. dok je posljednji termin u 2023., u petak 29. prosinca. Nakon nove godine slijede još tri termina: utorak, srijeda i četvrtak od 2. do 4. siječnja. Sve aktivnosti biti će u sportskoj dvorani u Graberju u terminu od 9.00 do 12.00 sati.

-Vrhunac je i ove godine jednodnevni izlet u petak, 5. siječnja, za sve polaznike koji će minimalno pet puta doći na aktivnosti višeboja. Izlet je prilika za druženje, ali i nova prijateljstva te “punjenje baterija” prije povratka u školske klupe – pojasnila je voditeljica za sport i razvojne programe Zajednice, Anica Sitar, dodajući kako se višeboj u proteklim godinama pokazao kao odličan način učenicima da aktivno provedu praznike i potpuno spremni dočekaju nove školske obaveze.

-Činjenica da nam se iz godine u godinu vraća veliki broj polaznika višeboja, potvrda su njegove opravdanosti. Pozivam i sve one kojima će ovo biti prvi dolazak na višeboj da učine taj korak jer im sigurno neće biti žao – zaključila je Sitar.

Pozvala je sve zainteresirane da se što prijave na ovogodišnji višeboj budući je broj mjesta ograničen na 60. Prijave su moguće isključivo putem linka:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-QBU7cmiZhNbzjiuKeuhpx4srQ_U2guYO0D4EJr8T8Pe9CQ/viewform

Kako bi roditelji mogli na vrijeme organizirati dolazak djece u dvoranu u Graberje, iz Zajednice napominju da organiziranog prijevoza iz prigradskih naselja nema.

7. zimski viseboj

21. 12. 2023.