115 odličja na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za članove Baroka

Regionalno prvenstvo Hrvatske

01. 08. 2020.

Nakon gotovo tri mjeseca bez vodenih treninga, članovi Plivačkog kluba „Barok” nastupili su na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za dobne kategorije. U konkurenciji 163 natjecatelja iz 8 klubova, natjecala su se i 23 člana PK Barok.

Da je vikend bio itekako uspješan, govori i brojka od 115 medalja; od toga 40 zlatnih, 37 srebrnih i 38 brončanih.
U kategoriji  seniorki i seniora medalje su osvojili Martina Štefinec, Luka Cvetko i Neven Lončarić, a kod juniorki do medalja su doplivale Anamaria Cmrečak, Petra Gašparac, Tamara Flegar i Patricija Lončarić.

U kategoriji ml. juniorki i mlađih juniora najviše su se istaknuli Hana Ivanković, Anamarija Zavrtnik i Nika Dobovičnik i Niko Balenta. U kategoriji kadetkinja i kadeta najbolji su bili Leona Juriša, Anja Mirilović, Filip Kukec i Mihael Kolarek, dok je u konkurenciji mlađih kadetkinja najbolja plivačica bila Teodora Liber Kos..

Ovo natjecanje je ujedno bilo i izlučno za odlazak na Prvemsstvo Hrvatske koje će se održati za dva tjedna u Zagrebu, a zahvaljujući odličnim rezultatima, PK Barok će predstavljati 22 plivačice i plivača: Martina Štefinec, Anamarija Zavrtnik, Leona Juriša, Hana Ivanković, Patricija Lončarić, Anja Mirilović, Sara Marković, Nika Dobovičnik, Anamarija Cmrečak, Petra Gašparac, Tamara Flegar, Teodora Libet Kos, Maša Manojlović, Ana Pitner, Rina Rogina, Luka Cvetko, Luka Kokotec, Neven Lončarić, Mihael Kolarek, Lovro Pintarić, Niko Balenta i Filip Kukec.

01. 08. 2020.