„Zdrav pokret!“ – besplatno vježbanje za građane

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

11. 09. 2019.

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina nastavlja s provođenjem sportsko-rekreacijskog programa „Zdrav pokret!“ te poziva Varaždinke i Varaždince na besplatno vježbanje.
Besplatan program, osmišljen da potakne građanstvo na bavljenje tjelesnom aktivnošću u svrhu poboljšanja kvalitete života provođenjem rekreacijskih treninga i savjetovanjem o zdravom načinu života, odvijati će se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a novost je da se provodi ne jednom, nego dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom, s početkom u 18 sati i traje sat vremena. Vode ga kineziolozi iz Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije. Održava se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika u sportskoj dvorani u sklopu Sportskog centra. Valja podsjetiti kako je „Sloboda“ nedavno u potpunosti uređena te uz vrhunske uvjete za odvijanje natjecanja i treninge sportaša isto tako nudi i vrhunske uvjete za sportsko-rekreacijski program za građane.
Trening je namijenjen i prilagođen svima, od najmlađih do najstarijih, a sastoji se od vježbi zagrijavanja, stretchinga, vježbi snage vlastitim tijelom, hodanja, trčanja. Na trening je potrebno doći u sportskoj odjeći i obući, ponijeti ručnik, bočicu vode i pregršt dobre, sportske volje.
Informacije na: strucni.suradnik@varazdin-sport.hr ili 099 2092612 (Anica Sitar)

11. 09. 2019.