Velika pobjeda Koke

Umag - Koka 25:29

12. 11. 2017.

Kokice s teškog gostovanja doma nose dva velika boda. Pobijedile su uvijek neugodne Umažanke 29:25 (13:14) i tako zadržale treće mjesto na tablici.
Nisu dobro varaždinske rukometašice ušle u utakmicu. Domaće su brzo napravile prednost, prvo od četiri, pa onda i od pet razlike, ali trener Canjuga uspio ih je razbuditi pa su poluvrijeme završile samo sa golom zaostatka. U nastavku sasvim druga priča, sasvim drugačija Koka.
– Ostvarili smo pobjedu na vrućem terenu u Umagu gdje će mnoge ekipe ostaviti bodove. Slabo smo ušli u utakmicu i stvarno mi nije jasno što se s tom mojom ekipom događa. U prvih dvadeset minuta domaće su nam napravile pet razlike pa sam bio primoran dva puta zvati time-out što nisam napravio zadnjih 20 godina. No upalilo je, uspio sam ih razbuditi i onda je sve krenulo na bolje. Presudila je ipak naša bolja fizička pripremljenost i puno lako postignutih golova. Briljirala je opet Dejana Milosavljević, ali i Ines Domajn bila je na vrhunskoj razini. Pohvalio bih i Leu Balajić koja je postigla dva gola – rekao nam je trener Koke Vladimir Canjuga.
Dejana Milosavljević postigla je 9 golova, Ines Domajn 8, iz isto toliko pokušaja, Tomić 4, Masnić 3, Balajić i Varšić 2 i Davidović 1 gol. Janja Tušek skupila je 9 obrana. Kod Umažanki najefikasnija je bila Jajčević sa 13 golova.

12. 11. 2017.