Varteks i Bednja sami na vrhu

4. liga Vž-Čk

22. 10. 2018.

Novim pobjedama Varteks i Bednja potpuno su se odvojili od svojih pratitelja na prvenstvenoj ljestvici.
Varteks je do pobjede došao možda i teže nego što se očekivalo. Bez svog prvog strijelca Tihomira Šoštarića (obiteljske obaveze) i bez Romana Nježića (kartoni), teško su svladali zahuktale Pušćine. U prvom poluvremenu Pušćine su bile čak i bolje, imale su nekoliko dobrih prilika, ali nepreciznost ih je, pokazalo se kasnije, koštala poraza. U drugom poluvremenu fizički su pali što je Varteks znalački iskoristio i golovima Karića, iz slobodnjaka u 66., te Kuhara u 91. minuti došao do pobjede.
Bednja je u Svetom Matinu na Muri iznenadila domaći Polet. Međimurci su imali inicijativu i prilike, ali raspoložen je bio golman Bednje Edo Bosilj. Kad su svi mislili da će utakmica završiti bez golova Marin Ivančić postigao je gol i šokirao petstotinjak domaćih navijača.
U Turčinu vrlo oštra utakmica između Dubravke/Zagorac i Nedeljanca. Domaći su dobili četiri, a gosti dva žuta kartona. Prilika je bilo na obje strane, ali završilo je najnepopularnijim rezultatom – bez golova.

Rezultati 10. kola 4. Lige Varaždin – Čakovec: Podravina – Nedelišće 0:1, Mladost Komet – Omladinac 2:0, Polet (SMnM) – Bednja 0:1, Varteks – Pušćine 2:0, Sloga – Međimurec 3:1, Novi Marof – Rudar 1:2, Dinamo – Jalžabet 2:0, Dubravka/Zagorac – Nedeljanec 0:0.
Poredak: 1. Varteks 26, 2. Bednja 23, 3. Mladost Komet 18, 4. Polet 17, 5. Pušćine 17, 6. Međimurec 16, itd.

www.aktualno.hr/r.l. Foto: Facebook

22. 10. 2018.