Varaždinske košarkašice kao jedina neporažena ekipa igraju zadnju utakmicu – podržite ih i s njima proslavite osvajanje naslova!

ŽKK Vindi

24. 02. 2023.

Ove nedjelje s početkom u 19 sati u dvorani Graberje igra se utakmica zadnjeg kola 1. ženske košarkaške lige skupina A u kojoj je ekipa varaždinskog Ženskog košarkaškog kluba Vindi jedina neporažena ekipa i već sada je sigurni pobjednik lige zbog čega iz kluba pozivaju sve sportske prijatelje da ih podrže i zajedno s njima proslave osvajanje naslova.

ŽKK Vindi u nedjelju će snage odmjeriti s ekipom ŽKK Brod iz Slavonskog Broda nakon koje će, bez obzira na rezultat, potvrditi i proslaviti osvajanje prvenstva. Tako se već pripremaju za kvalifikacije za Premijer ligu, a osim seniorske ekipe ponosni su i na mlađe selekcije koje također ostvaruju lijepe rezultate.

-Naravno da i u toj utakmici idemo na pobjedu kako bismo imali osvojeno prvo mjesto bez poraza što bi bio jedan od naših najvećih uspjeha u 28 godina postojanja kluba – poručuju iz Kluba.

Program počinje u 18 sati u dvorani Graberje kada će Vindi predstaviti svoj podmladak, najmlađe djevojčice iz škole košarke koje su tek počele trenirati.

24. 02. 2023.