Varaždinke pobijedile u Čakovcu

ŽKK Radost - ŽKK Vindi 29:46

08. 11. 2021.

U nedjelju, u sklopu 3. kola Prve ženske lige – skupine A, košarkašice Vindija iz Varaždina gostovale su u Čakovcu kod ŽKK Radost.

Nakon napetog prvog poluvremena s vrlo malo koševa (12:11) i dosta pogrešaka, u drugom poluvremenu varaždinske košarkašice podigle su obranu i agresivnost u napadu te su ostvarile pobjedu konačnim rezultatom 29:46.

Za ŽKK Vindi nastupile su: Barušić (cap) (17), Brezovec (10), Žanić (9), Kauzler L. (6), Dukić (2), Božović (2), Vujec, Kauzler N., Horvat, Lukan-Lisec, Hrgarek.

– Odigrali smo jednu relativno nervoznu utakmicu, s dosta pogrešaka s obije strane, što je rezultiralo s malo koševa u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu podigli smo agresivnost te naša kvaliteta dolazi do izražaja i sigurno smo priveli utakmicu kraju – rekao je Marko Škerbić, trener ekipe ŽKK Vindi.

Slijedećeg vikenda predviđena je pauza u prvenstvenom natjecanju jer bi se po rasporedu trebale odigrati utakmice osmine finala kupa Ružice Meglaj-Rimac. Ždrijebom je odlučeno da se u osmini finala Varaždinke sretnu s premijerligaškom ekipom Plamen iz Požege.

U prvenstvenom dijelu natjecanja, slijedeće kolo je na rasporedu 20.11. kada Varaždinke ugošćuju ŽKK Folka-Borovje iz Zagreba.

08. 11. 2021.