Varaždinci osvojili „Školsku baseball ligu 2019“

Baseball klub Vindija

13. 03. 2019.

Na Zagrebačkom velesajmu održan je finalni turnir „Školske baseball lige“, koju igraju najmlađi bejzbolaši regije (U10), a igraju je po pravilima i dimenzijama prilagođenim dvoranskom baseballu.
Prije navedenog finalnog turnira igralo se ukupno šest eliminacijskih turnira u kojima su najmlađi predstavnici BK Vindije briljirali te su se na finalni turnir plasirali kao vodeći na tablici s 13 pobjeda u 15 odigranih utakmica.
Polufinalni dvoboj igrali su protiv zagrebačkog Princa. Bila je to napeta utakmica koju su do zadnjeg inninga varaždinski mladi bejzbolaši gubili, ali s par dobrih udaraca u zadnjem inningu uspjeli su preokrenut rezultat u svoju korist i pobijediti sa 6:5.
Finalna utakmica između BK Vindija i BK Pirates bila je gotovo jednosmjerna. Mladi Varaždinci pokazali su svu svoju kvalitetu i znanje te ostvarili visoku pobjedu rezultatom 17:4 i time završili zimsko prvenstvo.
Ovime su najmlađi članovi BK Vindije još jednom pokazali da se u „Vindi Iso Sport“ školi baseballa kvalitetno radi s djecom i da su jedna od jačih baseball škola u regiji.

13. 03. 2019.