Varaždinci na 3. Festivalu nordijskog hodanja u Samoboru

Udruga nordijskog hodanja i pješačenja Drava

12. 09. 2021.

Ove subote, Samobor je na 3. Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja ugostio zaljubljenike u rekreaciju, a među sudionicima našlo se i tridesetak članica i članova Udruge nordijskog hodanja i pješačenja Drava iz Varaždina koja je organizirala odlazak i za nekoliko nordijskih hodačica DSR Strmec iz Strmca Remetinečkog i Kluba nordijskog hodanja Varaždin.

U organizaciji DŠR Šport za sve i uz potporu Samoborskog športskog saveza, Turističke zajednice grada Samobora, Gradskog društva Crvenog križa te Hrvatskog saveza nordijskog hodanja, na ovogodišnjem se festivalu okupilo oko 250 sudionika.

Sudionici su mogli birati između četiri staze različite duljine i težine, a Ljiljana Šurbek Bošnjak, predsjednica Društva za športsku rekreaciju Šport za sve naglasila je kako klubovi dolaze iz Zagrebačke i Varaždinske županije, a došli su čak i hodači iz Osijeka.

– Sigurna sam da su svi sudionici trećeg festivala zadovoljni, vrijeme nas je poslužilo, staze su dobre, Samobor je lijep i vjerujem da je svima bilo lijepo – zaključila je Šurbek Bošnjak.

3.-Festival-nordijskog-hodanja-u-Samoboru-1 3.-Festival-nordijskog-hodanja-u-Samoboru-7 3.-Festival-nordijskog-hodanja-u-Samoboru-13 3.-Festival-nordijskog-hodanja-u-Samoboru-16 3.-Festival-nordijskog-hodanja-u-Samoboru-19 3.-Festival-nordijskog-hodanja-u-Samoboru-30 3.-Festival-nordijskog-hodanja-u-Samoboru-32

12. 09. 2021.