Varaždin uvjerljiv protiv prvoligaša Slaven Belupa

NK Varaždin

08. 08. 2018.

Na igralištu u Cvetkovcu, nedaleko od Koprivnice, nogometaši Varaždina pobijedili su kombiniranu momčad prvoligaša Slaven Belupa 4:1.
Nakon prvih 45 minuta Varaždin je vodio 1:0 golom Borne Miklića, a Slaven je izjednačio odmah na početku nastavka preko Izraelca Roeija Gordane. No izrazito razigrani Varaždinci nakon toga postigli su još tri gola, a strijelci su bili Benko, Črnko i Japanc Tayio.
– Ovo je bilo “sto naprema jedan” u odnosu na subotnju prezentaciju u Čakovcu protiv Međimurja. Bili smo izuzetno raspoloženi, rastrčani, borbeni, zreli. Kontrolirali smo igru, stvarali priliku za prilikom i konačni rezultat mogao je biti i daleko uvjerljiviji u našu korist. Svi igrači koji su nastupili dali su svoj maksimum i pokazali da na njih mogu računati u svakom trenutku. Stvarno sam zadovoljan igrom koju su prikazali – rekao je nakon utakmice trener Miljenko Mumlek.
Varaždin je nastupio u sastavu: Mrmić, Bamidele, Ćelić, Senić, Kožulj, Kolarić, Brezovec, Glavica, Golubar, Havelka, Miklić (još su igrali: Gavranović, Stolnik, Kulenović, Sambolec, Perković, Brlečić, Črnko, Tayio, Sačer i Benko).
U subotu će Varaždin ugostiti drugu momčad Osijeka i odigrati dvije utakmice po 80 minuta. Prva će početi u 17, a druga u 18.30 sati.

www.aktualno.hr / r.l.

08. 08. 2018.