Varaždin svladao Naftu

Brlečić dogovorio s klubom

14. 02. 2018.

NK Varaždin jučer poslijepodne gostovao je u Lendavi i svladao tamošnjeg slovenskog drugoligaša Naftu 2:0, a strijelci su bili Glavica u 50. i Brlečić u 60. minuti.
– Prvo poluvrijeme je bilo prilično izjednačeno i nisam baš zadovoljan prikazanim, ali treba napomenuti da smo igrali na umjetnoj travi i da nam je trebalo vremena da se priviknemo. U nastavku je već bilo bolje, postigli smo dva gola, a mogli smo slaviti i uvjerljivije. Za subotu tražimo protivnika, želim da odigramo na pravoj travi jer prvenstvo počinje za dva tjedna – kratak je bio trener Mario Kovačević.
Varaždin je nastupio u sastavu: Nevistić, Kolarić, Senić, Čelić, Šimek, Jagačić, Jevtovski, Jertec, Klepač, Drožđek, Glavica, a još su igrali Gavranović, Hranilović, Brlečić, Vuk, Sačer, Havelka, Težak i Kos. Zbog ozljeda nije bilo Prahića, Mesarića, Golubara, Samboleca i Erića, dok su spriječeni bili Kabiru i Bamidele. Mario Brlečić koji je posljednjih dana trenirao s ekipom uspio je dogovoriti sve uvjete i od danas će i službeno biti igrač Varaždina.

14. 02. 2018.