Varaždin osvojio Kup ŽNS

Varaždin - Bednja 4:1

07. 06. 2018.

Identičnim rezultatom kao i u prvoj finalnoj utakmici u Beletincu (4:1), nogometaši Varaždina pobijedili su i u uzvratu Bednju te tako drugu godinu za redom osvojili županijski Kup.
Trener Varaždina Kovačević izveo je „šareni“ sastav, s igračima koji se u prvenstvu i nisu baš previše naigrali, a priliku je dao i nekolicini igrača iz omladinske škole. Saša Paska pak je izveo najjači sastav, ali kvaliteta je ipak presudila. Varaždin je bez većih problema došao do pobjede. Neizvjesnosti, kao što se i očekivalo, nije bilo.
Trener Mario Kovačević, još uvijek pod dojmom subotnje utakmice s Istrom, bio je kratak: Lijepo je završiti sezonu pobjedom i osvojenim Kupom. Čestitam svojim igračima za sve što su pružili ove sezone. Ostaje žal zbog neuspjeha u kvalifikacijama za Prvu ligu, ali vidjeli ste da nas je samo nesreća u tome spriječila.
Kovačevićev kolega, trener Bednje Saša Paska, sasvim realno je ocijenio utakmicu: Kvaliteta je presudila. Vidi se da je Varaždin, jači, bolji i spremniji. Moja je momčad zaista puno napravila ulaskom u finale i zato čestitam igračima na igri i borbenosti. Pokazali su da znaju igrati nogomet. S najmlađom momčadi u četvrtoj ligi, i to kao novaci, došli smo u situaciju da se borimo za prvaka i ovo je sigurno godina velikog uspjeha NK Bednje.

Varaždin – Bednja 4:1 (3:0)
Varaždin – stadion Varteksa. Gledatelja: 300. Sudac: Zebec (Cestica).
Strijelci: 1:0 Vuk (17), 2:0 Hranilović (38), 3:0 Havelka (41), 3:1 Klopotan (49), 4:1 Mesarić (63).
Varaždin: Gavranović (Balažinec), Težak (Blažeković), Prahić (Crnčec), Vuk, Hranilović, Šimek (Mašić), Sambolec, Mesarić, Kolarić (Golubar), Havelka, Kulenović.
Bednja: Medved, Puškadija (Brlek), Žugec (Kopjar), Daševci (Lučić), Holi, Šinjori, Klopotan, Perkušić, Kulji, Marić, Ivančić.

07. 06. 2018.