Varaždin minimalno slavio protiv Dugopolja

U utorak protiv Intera u Zaprešiću

14. 02. 2019.

Na igralištu županijskog ligaša Tekstilca u Sinju, nogometaši Varaždina u srijedu su svladali drugoligaša Dugopolje s minimalnih 1:0 čime su završili desetodnevne pripreme u Trogiru.
Jedini gol postigao je Fučak u 11. minuti. Utakmica je odigrana po vrlo jakoj buri pa samim time nije bilo ni neke osobite igre jer loptu je bilo vrlo teško kontrolirati. Varaždin je uglavnom dominirao veći dio utakmice, bilo je nekih poluprilika s obje strane, ali teško da su treneri mogli u ovakvim uvjetima nešto više očekivati od svojih igrača.
Varaždin je u prvom dijelu nastupio u sastavu (4-2-3-1): Gavranović, Sambolec, Senić, Zebić, Miličević, Babić, Posavec, Glavica, Jertec, Fučak, Benko. U drugom poluvremenu igrali su: Nevistić, Perković, Ćelić, Stolnik, Cvetković, Brlečić, Šiljić, Havelka (Mezga), Črnko, Vuk, Yokoyama.
Odmah nakon utakmice igrači i stručni stožer vratili su se u Varaždin, u četvrtak je slobodan dan, u petak će održati dva, a u subotu jedan trening. Sljedeću provjeru imat će u utorak, 19. veljače, u Zaprešiću protiv Intera.

www.aktualno.hr/r.l.

14. 02. 2019.