Varaždin deklasirao Zagreb, Benko postigao hat-trick

NK Varaždin

30. 07. 2018.

Varaždin je gostovao kod trećeligaša Zagreba u Veslačkoj ulici, na popularnom Zagrebellu, i pobijedio s visokih 7:1 (2:1). Hat-trick postigao je Leon Benko, dva gola dodao je Sačer, a po jednom u strijelce su se upisali Črnko i Sambolec. Jedini strijelac za Zagreb bio je Pavlic.
– Očekivao sam možda veći i jači otpor Zagreba, ali pokazalo se da su premlada i premakana ekipa koja bi nam se mogla ozbiljnije suprotstaviti. Čim smo dodali malo “gasa” napunili smo im mrežu – rekao je trener Mumlek i dodao kako će nakon tri utakmice probe angažirati lijevog bočnog Vencela Kožula koji je stigao iz Neretvanca, dok će se veznom igraču, Draganu Wagneru, ipak zahvaliti jer je srednji red Varaždina ionako “prebukiran”. Kako sada stvari stoje, današnji trostruki strijelac Benko najverojatnije će ostati i pojačati redove Varaždina. Ne treba uopće govoriti koliki će to biti dobitak za Mumlekovu momčad.
Varaždin je protiv Zagreba nastupio u sastavu: Mrmić, Perković, Senić, Ćelič, Kožul, Brezovec, Golubar, Havelka, Črnko, Glavica, Sačer. Još su igrali: Gavranović, Težak, Kolarić, Kulenović, Benko, Samboelc, Wagner. Domagoj Drožđek nije nastupio zbog lakše ozljede.

30. 07. 2018.