Uspješan nastup na ekipnom prvenstvu Hrvatske

PK Barok

10. 03. 2020.

Proteklog vikenda u Splitu je održano Ekipno A i B Prvenstvo Hrvatske za plivačice i plivače.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha i ostanka u B prvenstvu, plivačice PK Barok: Martina Štefinec, Anamarija Zavrtnik, Hana Ivanković, Tamara Flegar, Anamaria Cmrečak, Nika Dobovičnik i Leona Juriša i ove godine su razveselile i ne samo ostvarile zadani cilj – ostanak među najboljih 16 plivačkih klubova u Hrvatskoj, nego su i postigle najveći uspjeh na ekipnim prvenstvima uopće. Naime, djevojke su zauzele ukupno 2. mjesto u B prvenstvu i pokazale da su itekako spremne nadmetati se s najboljima.

Natjecanje je održano u 50-metarskom bazenu na Poljudu, a uspjeh je još veći jer varaždinski natjecatelji cijelu godinu treniraju u 25-metarskom bazenu.

U isto vrijeme, plivači PK Barok: Mario Vlahinja, Neven Lončarić, Luka Kokotec, Luka Štumberger, Lovro Pintarić i Niko Balenta nastupali su na Ekipnom C prvenstvu Hrvatske u Vukovaru i u konkurenciji 12 klubova osvojili 5. mjesto. Dečki su na ovom natjecanju isplivali odlične rezultate i ostvarili osobne rekorde te pokazali kako se brane boje kluba.

plivanje barok 1

10. 03. 2020.