Učenici Šeste i učenice Treće osnovne pobjednici gradskog natjecanja u malom nogometu

Školski sport

21. 03. 2019.

U organizaciji Školskog sportskog saveza grada Varaždina održana su prvenstva osnovnih škola grada Varaždina u nogometu za učenike i učenice 5. i 6. razreda.
Za natjecanje dječaka prijavilo se svih sedam osnovnih škola. Nakon natjecanja po skupinama u završnicu su se plasirale Prva, Druga, Treća i Šesta osnovna. U polufinalu je Šesta pobijedila Treću 6:0, a Druga Prvu 3:2. Treće je mjesto osvojila Prva osnovna škola nakon 4:0 protiv Treće, a naslov je pripao Šestoj koja je u finalu pobijedila Drugu 3:1.
Prvoplasirana ekipa stekla je pravo nastupa na županijskom natjecanju. Za Šestu OŠ. Pod vodstvom mentora Tomice Kanotija, igrali su Jan Hlapčić, Lovro Plavec, Fran Vidaković, Sven Divjak, Luj Kolačko, Viktor Starčević, Ivano Maretić, Niko Krečak, Jan Brezovec i Niko Hranjec.
Za natjecanje djevojčica prijavile su se Treća i Šesta osnovna škola. Igračice Treće su bile s(p)retnije i nakon 3:3 u regularnom dijelu osvojile naslov ukupnim rezultatom 4:3.
Prvoplasirana ekipa stekla je pravo natjecanja na županijskom prvenstvu. Za Treću OŠ, pod vodstvom mentora Darka Cveka, igrale su Antonela Nikolić, Hana Puh, Viktorija Zagorec, Lara Njegovec, Lara Draganić, Marta Erhat, Patricija Šambarek, Iva Fadiga, Leni Jagić i Lana Režek.

21. 03. 2019.