Toplak: Hoću pobjedu!

U srijedu u Varaždin dolazi Gorica

02. 03. 2020.

Nakon boda iz Koprivnice, 0:0 protiv Slaven Belupa, u srijedu, u 25. kolu HT Prve lige, na Gradski stadion u Varaždinu stiže Gorica. Utakmica se igra od 17 sati.
Trener Varaždinaca Samir Toplak za utakmicu sa Slevane Belupom kazao je da je to dobro izboren bod i sve ono što je u fazi obrane pripremao za Slaven igrači su napravili. Nedostajala je tek realizaciji, dodao je Toplak te se okrenuo utakmici u srijedu.
– Uvijek tražim više, hoću pobjedu, da iskočimo s tog zadnjeg mjesta. Hoću da napravimo iskorak i da nas Istra i Inter love, pogotovo kad nam dolaze ovdje. Ali idemo korak po korak. Imamo četiri boda s dva teška gostovanja i na temelju toga treba ići dalje. Bit će teška utakmica. Gorica je ekipa protiv koje moraš biti koncentriran 90 minuta. Naša ekipa raste i možemo odlično parirati. Otpao je Đurasek zbog tri žuta kartona, a Tkalčić se ozlijedio pa ćemo vidjeti hoće li se oporaviti do srijede. Ali neću tražiti alibi. Priključak koji smo sad uhvatili, trebamo poentirati i sa svojom energijom izazvati pobjedu koja bi nas maksimalno digla – najavio je Toplak utakmicu s Goricom u srijedu u Varaždinu.

aktualno.hr

02. 03. 2020.