Tko će naslijediti Garibovića i Dudek, hrvače i rukometašice?

56. Proglašenje najboljih sportaša Grada Varaždina u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina

15. 01. 2019.

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizator je 56. Proglašenja najboljih sportaša Grada Varaždina. Najboljim sportašicama, sportašima, sportskim kolektivima i sportskim djelatnicima uručit će se nagrade i priznanja na svečanosti koja će se održati u ponedjeljak, 11. veljače 2019. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.
Temeljem pristiglih kandidatura, po pojedinim kategorijama, članovima Stručne prosudbene komisije poslani su glasački listići na kojima će bodovati sportaše i sportskih kolektiva za koje smatraju da su postigli najzapaženije rezultate u 2018. godini. Svoje glasove Zajednici će dostaviti do 22. siječnja do 12 sati.
Za najboljeg sportaša kandidirani su plivač Luka Cvetko, tenisač Maks Kostić-Ferček, nogometaš Domagoj Drožđek, karatist Enes Garibović, gimnastičar Vinko Kirinić, sportski ribolovac Kristijan Kosmačin, biciklist Marin Ranteš, skijaš Istok Rodeš, stolnotenisač Tan Ruiwu i atletičar David Šalamon. Za najbolju sportašicu konkuriraju streljačica Tanja Perec, stolnotenisačica Petra Petek, atletičarka Lucija Pokos i plivačica Martina Štefinec, a za muške ekipe Gradski rukometni klub Varaždin 1930, Hrvački klub Vindija, Nogometni klub Varaždin, Pikado klub Kemex, Stolnoteniski klub Starr i Športsko ribolovni klub Varaždin te ženske ekipe Stolnoteniski klub Varaždin i Ženski rukometni klub Koka.
Tko će naslijediti najbolje varaždinske sportaše u 2017. godini – karatista Enesa Garibovića, atletičarku Kristinu Dudek, hrvače Vindije i rukometašice Koke, znat će se 11. veljače.

15. 01. 2019.