Svaki tjedan izazov jedan

Udruga nordijskog hodanja i pješačenja Drava

10. 10. 2021.

Jesenske aktivnosti Udruge nordijskog hodanja i pješačenja Drava iz Varaždina su svakodnevne, a povremeno i vrlo izazovne. Organizirali su odlazak na festivale nordijskog hodanja diljem Lijepe naše.

Sudjelovali su na festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u organizaciji DŠR Samobor pod nazivom “U susret zdravlju,” zatim su već tradicionalno obilježili Međunarodni dan rijeke Drave uz prisutnost gradonačelnika Nevena Bosilja.

Ljeto su ispratili na najbolji mogući način – hodanjem šetnicama i stazama otoka Hvara i sudjelovanjem na 2. Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Jelsi. Festival su organizirali TZ Jelsa i DŠR “Gorovo” iz Opatije.

U toku su intenzivne pripreme za novi izazov, a to je sudjelovanje na 1. Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Malinskoj na otoku Krku pod nazivom KORAKOMA DO ZDRAVLJA u organizaciji TZ Malinska i DŠR “Gorovo.

Cilj svih njihovih putovanja je promocija grada, Županije, stjecanje iskustva u organizaciji sličnih manifestacija kako bi njihov 4. Festival nordijskog hodanja i pješačenja u Trakošćanu okupio više sudionika iz svih krajeva RH, kao i nordijsko hodanje za boljitak zdravlja.

drava 1 drava 2

10. 10. 2021.