U tijeku prijave za Trakošćan trail: Potrčite najljepšim predjelima Ravne gore i oko jezera i dvorca Trakošćan!

Trakošćan trail

14. 09. 2022.

Otvorene su prijave za prvi Trakošćan trail, nekad utrke Ravna Gora trail. Natjecanje je to u sklopu KontinenTrail lige – Trail liga centralne Hrvatske čija staza povezuje najljepše predjele Ravne gore i Trakošćana.

Utrka počinje i završava kod samog Dvorca Trakošćan, a odvija se u tri kategorije: velika utrka – Glažareva, od 28km s oko 1320 m uspona i isto toliko silaska, mala utrka – Filićeva, od 15 km s oko 600m uspona i silaska te rekreativna utrka – Draškovićeva od 8 km sa 190 m uspona.

Start i cilj utrke je na livadi ispred Hotela Trakošćan prve subote u listopadu gdje će se od 7 do 9.45 sati dijeliti startni brojevi i paketi.

Proglašenje najboljih predviđeno je u 15 i 30 sati.

Prijave za utrku su otvorene i vrše se na stranici stotinka.hr do 21. rujna.
Natjecatelji koji uplate startninu nakon navedenog roka dobivaju startni paket bez majice.

U startninu je uključena organizacija utrke, startni paket (startni broj, majica ili kapa utrke, materijali sponzora), finisherska medalja, okrjepne stanice (tekućina, keksi, voće), obrok nakon utrke.

Obavezna oprema trkača obuhvaća vlastitu čašu za vodu/bidon (na okrijepama i u cilju neće biti jednokratnih čaša), mobitel s brojem upisanim u prijavi, odjeća sukladno vremenskim uvjetima, prva pomoć, voda.

Broj prijavljenih natjecatelja ukupno za kategorije ograničen je na 350, a prva tri mjesta (odvojeno muškarci i žene) bit će nagrađeni medaljama i sponzorskim nagradama.

Prijave i dodatne informacije potražite na stranicama:
https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1588
https://kontinentrail.run/trakoscan-trail/
https://www.facebook.com/315sjeverozapad/

trakoscan trail 2

 

plaktr Trakošćan trail2

14. 09. 2022.