U subotu „1. humanitarna utrka grada anđela“, pridružite se!

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

09. 10. 2019.

Još nekoliko dana preostalo je do „1. humanitarne utrke grada anđela“. U organizaciji Atletskog kluba „Varaždin“, Grada Varaždina i Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina u subotu, 12. listopada, trčat će se za Ivana Kišića, oboljelog od cerebralne paralize.
Start utrke u subotu bit će u 10 sati na Kapucinskom trgu, a staza od 4,8 kilometara vodi središtem Varaždina (Korzo, Željeznički kolodvor, Prva gimnazija, Sloboda, Stančić, Stari grad, Kapucinski trg).
Kotizacija, koja je ujedno donacija, iznosi 50,00 kuna, a prijave su na https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/3201. Prijave i uplate donacija bit će moguće i na dan utrke, ali poželjno je da se zbog izbjegavanja gužvi to učini prije online. Također, preuzimanje startnih brojeva za već prijavljene, moguće je u subotu od 8 sati na Kapucinskom trgu.
Do sada se prijavilo više od 300 sportaša, trkača, rekreativaca, hodača, građana, a i vi ste pozvani da se pridružite. Organizatori podsjećaju da staza nije zahtjevna, a utrka nije prvenstveno natjecateljska, već prva u nizu humanitarnih, sa željom da postane tradicionalna, pa rezultat nije u prvom planu.
Svi sudionici utrke, odnosno građani koji će donirati sredstva za pomoć Ivanu Kišiću, kao nagradu će dobiti simboličnu, jedinstvenu medalju.
Akciji su se, među ostalima, priključili i varaždinski klubovi – Trkački klub „Marathon 95“ sa sudionicima netom završene Cross lige Drava, Sportsko rekreativno društvo 315 Sjeverozapad, Teniski klub „Varteks“, Nogometni klub „Varteks“, Savate klub „Fight Club Kovačić“, CrossFit Varaždin, Ženski rukometni klub „Koka“, Škola nogometa „Lumen“ Varaždin, Atletski klub „Varaždin“.AK Varaždin ŠN Lumen ŽRK Koka drava marathon 95 NK Varteks 1 srd 315 sjeverozapad 1 TK Varteks 1

09. 10. 2019.