Stolnotenisačice Varaždina uvjerljive u Superligi

Odličan nastup mladiđih na turniru u Dugom Selu

12. 02. 2018.

U 13. kolu Superlige stolnotenisačice Varaždina odigrale su meč protiv ekipe Vrsara i uvjerljivo pobijedile rezultatom 4:0.
U Varaždinu je gostovala posljednjeplasirana momčad Superlige, no i tu momčad Varaždinke su shvatile krajnje ozbiljno i nastupile u najjačem sastavu. Niti jedan meč nije donio rezultatsku neizvjesnost, već su Petra Petek, Ivana Malobabić i Bojana Poljak, kao i par Poljak/Malobabić sve svoj mečeve dobile bez izgubljenog seta.
Razlog zbog kojeg trener Saša Suhodolčan u ovom meču nije pružio priliku mlađim igračicama je nastup na velikom međunarodnom turniru Memorijal Đuro Dubenik, održanom ovog vikenda u Dugom Selu. I tamo su igračice i igrači STK Varaždin ostvarili zapažene rezultate. Jelena Vukelić osvojila je turnir u kategoriji mlađih kadetkinja. U finalu je pobijedila Senu Smaili rezultatom 3:1. Tena Kovaček je u subotu osvojila treće mjesto u kategoriji kadetkinja, dok je Matej Stočko zaustavljen u 1/8 finala, a Viktor Kukolja u 1/16 finala, u konkurenciji mlađih kadeta.

12. 02. 2018.