Stolnotenisačice na drugom mjestu Superlige

Varaždin - Pula 4:1

12. 11. 2017.

STK Varaždin odigrao je 6. kolo ženske stolnoteniske Superlige u kojem su varaždinske stolnotenisačice pobijedile gošće iz Pule rezultatom 4:1.
Ekipa ŽSTK Pule stigla je u Varaždin u jakom sastavu u kojem su bile Janković, Zajec, Vukelić. Početak susreta donio je najveću dramu za ekipu i stručni stožer STK Varaždin. Petra Petek je protiv Josipe Zajec nakon gubitka prva dva seta spasila dvije meč lopte i na kraju dobila susret s 3:2. Talentirana kadetkinja Lucija Sitar izgubila je od Janković glatko 3:0, a onda na scenu stupa dosad neporažena Ivana Malobabić koja je u meču protiv hrvatske juniorske reprezentativke Marte Vukelić pokazala svoju kvalitetu i glatko dobila meč s 3:0.
Par nije donio nikakva uzbuđenja. Par lovca i napadača u varaždinskoj nepobjedivioj kombinacijci ostvario je laganu pobjedu, da bi probuđena Petra Petek rutinski svladala Ljijljanu Janković bez izgubljenog seta za konačnu pobjedu.
Krajnji rezultat susreta 4:1 za Varaždinke donio im je drugo mjesto na ljestvici, i tu će se, s obzirom na kvalitetu još dugo zadržati.

12. 11. 2017.