U srijedu počeo program “Zdrav pokret!”

Besplatno vježbanje na Slobodi

05. 04. 2018.

U srijedu je na vanjskim terenima Sportskog centra Sloboda Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina počela provoditi sportsko-rekreacijski program „Zdrav pokret!“.
Na besplatan program, osmišljen da potakne građanstvo na bavljenje tjelesnom aktivnošću u svrhu poboljšanja kvalitete života provođenjem rekreacijskih treninga i savjetovanjem o zdravom načinu života, odaziv je bio odličan.
– Izuzetno smo zadovoljni i ponosni da je sportsko-rekreacijski program „Zdrav pokret!“ od samog starta naišao na veliki odaziv i prihvaćanje od strane građana Varaždina. I to svih generacija, od najmlađih do najstarijih. Iako vremenske prilike i nisu bile najbolje, to nije spriječilo 40-ak vježbača da se uključe u program. To je dokaz da Varaždinci vole vježbanje i da brinu o zdravom životu. Samo im je trebalo ponuditi stručno vođeni program – rekao je Denis Mladenović, stručni suradnik u Zajednici.
Program „Zdrav pokret!“ vode kineziolozi iz Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije, Tomislav Biškup i Marina Godinić. Održava se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika bit će preseljen u sportsku dvoranu u Graberju. Održava se srijedom, s početkom u 19 sati i traje sat vremena. Odvijat će se svake srijede do kraja lipnja te ponovo od početka rujna do kraja studenog. Po potrebi, uz veći interes, postoji mogućnost proširenja termina i intenziteta treninga. Trening je namijenjen i prilagođen svima, a sastoji se od vježbi zagrijavanja, stretchinga, vježbi snage vlastitim tijelom, hodanja, trčanja. Na trening je potrebno doći u sportskoj odjeći i obući, ponijeti ručnik, bočicu vode i pregršt dobre, sportske volje.

Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (1) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (2) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (4) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (5) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (6) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (7) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (8) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (10) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (11) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (12) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (13) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (14) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (15) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (16) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (17) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (18) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (19) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (20) Zdravi_pokret_stadion_Sloboda (21)

05. 04. 2018.