Sportaši Plesnog kluba Takt među najboljima u Hrvatskoj

PK Takt Varaždin

25. 01. 2023.

Hrvatski sportski plesni savez održao je svečanost dodjele nagrada najuspješnijim sportašima u 2022. godini. Svečana dodjela je održana prošle subote u hotelu Academia, a iz Plesnog kluba Takt objavili su kako je čak petero njihovih sportaša među nagrađenima za vrhunske rezultate tijekom prošle godine.

Marta Majcen drugu godinu za redom proglašena je najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija (do 16 godina) u Republici Hrvatskoj. Marta je aktualna državna prvakinja u standardnim plesovima i kombinaciji 10 plesova za 2022. godinu u kategoriji mladeži. Na svjetskoj rang ljestvici u kategoriji starije mladeži nakon održanog prvog međunarodnog natjecanja za solo kategorije pod okriljem WDSF-a (Svjetske međunarodne sportsko-plesne federacije) nalazi se na visokom 2. mjestu.

Sportski plesni parovi Matej Bolšec i Karolina Bogović te Ivan Pilinger i Anja Strelec proglašeni su najvećim nadama sportskog plesa te im je uručena nagrada „Domagoj Nedug“ koja se dodjeljuje najboljim i perspektivnim sportašima do 13 godina.

Matej i Karolina aktualni su reprezentativci Republike Hrvatske u kategoriji mlađe mladeži (12 i 13 godina) u standardnim i latinsko-američkim plesovima, brončani s državnog prvenstva u latinsko-američkim plesovima te trenutno drže 2. mjesto na nacionalnoj rang ljestvici u kategoriji mlađe mladeži.

Ivan i Anja državni su viceprvaci za 2022. godinu u standardnim, latinsko američkim i kombinaciji 10 plesova u kategoriji osnovaca (10 i 11 godina).

plesni klub takt (1) plesni klub takt (2) plesni klub takt (3) plesni klub takt (4) plesni klub takt (5) plesni klub takt (6)

25. 01. 2023.