Spektakl Pannonian Challenge tour stiže i u Varaždin 27.4.

Prvenstvo Hrvatske u BMX freestyleu

13. 03. 2019.

I dok se zaljubljenici u ekstremne sportove kao i brojni bmx, skate i inline vozači iz cijeloga svijeta pripremaju za najveći ekstremno-sportski i glazbeni događaj u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, osječki Pannonian Challenge, neumorna ekipa koja stoji iza festivala otišla je korak dalje i najveću ekstremnu zabavu u ovom dijelu Europe odlučila je približiti drugim krajevima Hrvatske.
Challenge tour imat će tri stanice, tri hrvatska grada – Zagreb, Varaždin, Rijeku i tako upoznati tri hrvatske regije s Pannonian Challengeom, a posjetiteljima pružiti vratolomije koje se u Osijeku već tradicionalno mogu vidjeti svake godine na lijevoj obali Drave. Također, svi posjetitelji moći će vidjeti vratolomije budućih olimpijaca, jer poznato je da BMX i skateboard postaju olimpijski sportovi na Igrama u Tokiju 2020. godine. Uz spomenute discipline, Challenge tour će okupiti i najbolje inline vozače, stoga će i ljubitelji vratolomija na rolama doći na svoje.
– Stiže nam proljeće, a s njim i prilika za neke nove sportske priče. Stoga smo odlučili i ostatku Hrvatske pokazati sportski spektakl koji već dugi niz godina u Osijek dovodi vodeće ekstremne sportaše iz cijeloga svijeta. Challenge tour Varaždin će ujedno biti u Prvenstvo Hrvatske u BMX freestyleu i to ne slučajno. To je rodni grad našeg najboljeg BMX vozača i svjetskog prvaka Marina Ranteša, stoga je ovo odlična prilika za pogledati kako uz Ranteša voze najbolji hrvatski BMX vozači – izjavio je Jurica Barać, organizator Pannonian Challengea.
Turneja ekstremnih sportova će svoje mjesto pronaći u Zagrebu (13. travnja), Varaždinu (27.4.) te Rijeci (11. svibnja), a mnogi se slažu da je to najbolja uvertira u ovogodišnji 20. po redu Pannonian Challenge, koji će se održati od 5. do 9. lipnja 2019.
Ne propustite vidjeti kako najbolji BMX, skate i inline vozači izvode spektakularne trikove i prepustite se adrenalinskoj zabavi.
Ulaz na sva događanja u svim gradovima bit će besplatan!

13. 03. 2019.