S državnog prvenstva sa srebrom

Plesni klub Takt

05. 02. 2019.

U organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza i SPK Petrinia u Sisku je održano državno prvenstvo u standardnim plesovima za 2019. godinu.
Mlade nade Plesnog kluba Takt iz Varaždina sudjelovale su na svom prvom državnom prvenstvu u sportskim standardnim plesovima. Nakon intenzivnih dvomjesečnih priprema, parovi i pojedinci kluba po prvi puta su plesali 5 plesova u disciplini standardnih plesova.
Marino Bruža Habek i Iva Friščić te Luka Gladović i Elena Majcen odlično su se predstavili plešući polufinale u kategoriji mlađe mladeži te su u konačnici osvojili 8. mjesto (Marino i Iva) te 9. mjesto (Luka i Elena). U kategoriji mlađe mladeži u pojedinačnim natjecanjima natjecala se Marta Majcen koja je u zahtjevnoj konkurenciji od čak 21 natjecateljice izborila ulazak u finale državnog prvenstva te natjecanje okončala na 6. mjestu.
U kategoriji osnovaca vrhunski su plesali najmlađi natjecatelji Andrej Detelj i Elena Weiser te su zasluženo osvojili srebrnu medalju i naslov viceprvaka države u standardnim plesovima u kategoriji osnovci za 2019. godinu.
U Plesnom klubu Takt iz Varaždina pod stručnim vodstvom Igora Šalamuna, učitelja sportskog i rekreativnog plesa, nastavljaju s intenzivnim pripremama za sljedeće natjecanje koje će se održati u Bjelovaru te za državno prvenstvo u latinskoameričkim plesovima koje će se održati u Koprivnici početkom travnja.

05. 02. 2019.