Runac: Sportaši opet pokazali veliko srce i hrabrost

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

22. 03. 2020.

Nakon jučerašnjeg poziva Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, varaždinski sportaši opet su pokazali veliko srce, hrabrost i solidarnost.

Predsjednik zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Alen Runac izvijestio je u nedjelju prijepodne da se nakon poziva poslanog klubovima, članicama Zajednice, za uključivanje u Civilnu zaštitu grada Varaždina u manje od 12 sati odazvalo preko stotinu sportaša različitih godina starosti, pokazavši veliko srce i solidarnost.

– Sportaši se i dalje mogu javljati na naš email tajnistvo@varazdin-sport.hr i stručne službe sastaviti će popise te ih staviti na raspolaganje civilnoj zaštiti Grada Varaždina. Isto tako, sva naša vozila stavit ćemo na raspolaganje civilnoj zaštiti – istaknuo je predsjednik Runac.

Podsjetimo, zbog situacije s pandemijom koronavirusa, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u subotu poslijepodne uputila je poziv sportašima, članovima sportskih klubova, kao i rekreativcima na području Grada Varaždina da se uključe u sustav civilne zaštite na području Grada Varaždina, uz napomenu da se prijavljuju osobe starije od 18 godina.

22. 03. 2020.