Prvim kolom na Ravnoj gori započinje Zimska liga sjeverozapadne Hrvatske

SRD 315 Sjeverozapad

08. 11. 2023.

Prvo kolo Zimske lige sjeverozapadne Hrvatske uskoro će se, točnije 11. studenoga, održati na predivnoj Ravnoj gori, a organizator je SRD 315 Sjeverozapad.

Liga se sastoji od šest kola koja se održavaju na različitim lokacijama i različitih su dužina. Sva kola se boduju bez obzira na plasman i to na način da prvo mjesto nosi 100 bodova, drugo 95, treće 90, četvrto 89….sudjelovanje na svim kolima donosi pet nagradnih bodova.

Utrke se plaćaju na licu mjesta 5 eura, nema mogućnosti uplate na račun kluba i nema mogućnosti plaćanja svih kola unaprijed. Nakon sudjelovanja na četiri kola lige, natjecatelj dobiva majicu dugih rukava s logom lige, a tu su i nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji.

Rute će biti označene sa trakicama a i prije svakog kola će biti objavljen GPS trag same rute.

Organizatori Lige su SRD 315 Sjeverozapad (Ravna gora), TK Maraton Krapina (Strahinjščica),
Biciklistički klub Maraton Beciklin (Lužec), Kalnik Trail (Kalnik), Atletski klub “Međimurje” Čakovec (Međimurje) i Srd 315 Sjeverozapad (Ivančica).

Prvo kolo na Ravnoj gori održat će se 11. studenoga, sa startom u Donjoj Višnjici u 9 sati. Ruta je duga 11 km i 460 uspona, a prijaviti se možete na

https://utrke.315-sjeverozapad.hr/liga/prijava

Upoznajte sjeverozapadnu Hrvatsku na najljepši mogući način, kroz naše predivne šume, poručuju organizatori.

08. 11. 2023.