Prodaja ulaznica za sutrašnji susret sa Slavenom, od ponedjeljka prodaja godišnjih ulaznica

NK Varaždin

07. 08. 2020.

Sutra, u subotu, u 20 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu odigrat će se pripremna utakmica Varaždina i Slaven Belupa, posljednja provjera varaždinskog prvoligaša uoči početka novog prvenstva. Susretu će moći nazočiti do 500 gledatelja, cijena ulaznice je 30 kuna, a vrijede i prošlosezonske godišnje ulaznice.

Iz kluba podsjećaju da su uslijed trenutne epidemiološke situacije i odluka od strane Hrvatskog nogometnog saveza privremeno bili zaustavili kampanju godišnjih ulaznica za novu sezonu. Zbog velikih i brojnih upita ipak su odlučili započeti s prodajom godišnjih ulaznica po cijenama istim kao i za prethodnu sezonu:

700 kn za tribinu Zapad Sredina

500 kn za tribine Zapad Lijevo i Desno

Također – žene, djeca (2004. i mlađe), branitelji i umirovljenici imaju pravo na popust kao i gledatelji koji imaju godišnje ulaznice iz prošle sezone:

500 kn za tribinu Zapad Sredina

300 kn za tribine Zapad Lijevo i Desno

Ono što vrijedi napomenuti da će od ove sezone sve godišnje ulaznice biti personalizirane – što znači da će nakon kupnje godišnje ulaznice biti potrebno nekoliko dana kako bi vaša osobna personalizirana ulaznica bila spremna za preuzimanje te će vas oko termina preuzimanja obavijestiti tajništvo kluba.

Svi prošlogodišnji pretplatnici koji imaju rezervacije stolica, pravo na obnovu rezervacije imaju do 21.8.2020. do 16h do kada će im sjedalo od prošle sezone biti rezervirano. Nakon toga, njihova sjedala će biti dostupna svima za rezervaciju.

Kupnja godišnje ulaznice za sezonu 2020/21 biti će moguća od ponedjeljka, 10.8.2020. od 12h u prostorijama kluba.

07. 08. 2020.