Priređen prijem za članove Fight Cluba Kovačić

Varaždinska županija

08. 06. 2018.

U Županijskoj palači u Varaždinu priređeni je prijem za članove Fight Cluba Kovačić, osnovanog 2004. godine u Varaždinu.
Članovi Fight Cluba Kovačić nastupili su početkom lipnja ove godine na međunarodnom turniru Crikvenica open te su drugi put zaredom proglašeni najboljim klubom turnira. Važno je istaknuti kako kroz svoju povijest djelovanja klub ima nekoliko amaterskih prvaka europe i svijeta u kickboxingu, K1 i savate boksu te profesionalne prvake Europe i svijeta u kickboxingu, K1 i muay thaiju.
Domaćin prijema, zamjenik župana Tomislav Paljak istaknuo je kako se Županija ponosi sportašima koji postižu odlične rezultate i na taj način promiču samu županiju.
– Drago mi je da imam prilike susresti se s članovima i članicama ovoga kluba, čestitam im na svim dosadašnjim uspjesima. Poglavito me veseli rezultat koji je postignut u Crikvenici gdje su osvojene i zlatne medalje, a znamo da je nastupilo čak sto boraca iz Austrije, Mađarske i Hrvatske – rekao je zamjenik Paljak.
Zahvalivši na prijemu, trener Siniša Kovačić je rekao kako klub radi na dvije lokacije, u Sračincu i Areni Varaždin te da su članovi i članice pravi entuzijasti koji vole sport, ali i druženje. Vježba se savate, kickboxing, muay thai, boks, samoobrana i vježbe crossfita. Treninzi se održavaju u nekoliko grupa: djeca od 3-6 godina, kadeti od 7-13 godina, juniori od 14-18 godina, natjecatelji, rekreativci početnici, rekreativci napredni i ženska rekreacija.

08. 06. 2018.