Prijavite osnovnoškolce na Ljetni sportski višeboj

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina

04. 06. 2018.

Nakon zimskih školskih praznika, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina uz potporu Grada Varaždina, za učenike osnovnih škola organizira sportski višeboj i tijekom ljetnih školskih praznika.
Od 18. lipnja do 3. srpnja, tijekom ljetnog odmora učenika, Zajednica provodi projekt „Ljetni sportski višeboj“, s deset dana sportskih aktivnosti.
Stručna suradnica u Zajednici, Anica Sitar Dvorski, ističe da je ideja iza projekta ponuditi djeci mogućnost bavljenja sportom.
Sportske aktivnosti za učenike od trećeg do šestog razreda osnovnih škola s područja Grada Varaždina u potpunosti su besplatne, a provodit će se na vanjskim i unutarnjim terenima Sportske dvorane „Varaždin“ u Graberju, pod stručnim vodstvom profesora kineziologije te uz osigurane sve potrebne sportske rekvizite.
U terminima od 9 do 12 sati, od 18. do 21. lipnja, od 26. do 29. lipnja te 2. srpnja, djeca će učiti i natjecati se u badmintonu, borilačkim sportovima, nogometu, odbojci i rukometu, ali i imati priliku za nova prijateljstva. Bez obzira treniraju li djeca neki sport ili ne, svi su dobrodošli, a upoznavanje sportova dat će im mogućnost treniranja ukoliko im se oni svide.
U utorak, 3. srpnja 2018. godine, učenike i učenice koji će redovito prisustvovati sportskim aktivnostima očekuje izlet na more.
Sve ostale informacije učenici i njihovi roditelji mogu dobiti u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina ukoliko se jave na e-mail: strucni.suradnik@varazdin-sport.hr ili na broj: 099/2092612. Ovi kontakti vrijede i za prijave za sudjelovanje u „Ljetnom sportskom višeboju“.

ljetni viseboj

04. 06. 2018.