Predsjednica Savate federacije trenirala mlade savataše

Julie Gabriel

15. 05. 2016.

Predsjednica Svjetske savate federacije dr. Julie Gabriel boravi u Varaždinu u povodu Balkanskog kupa u savate boksu koji se danas, u organizaciji F.C. Kovačić, održava u Areni Varaždin. Posjet Varaždinu Gabriel će ujedno iskoristiti i za najavu Prvenstva svijeta u savateu u disciplinama assaut i cane de combat koje će se održati 08., 09., i 10. rujna također u Areni Varaždin.

Boravak predsjednice Svjetske savate federacije iskorišten je jučer i za trening s članovima F.C. Kovačić. Gabriel je odradila dva treninga, prvo s mlađim članovima kluba te kasnije i iskusnijim borcima.

U pauzi između dva treninga predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, Alen Runac, zahvalio se Gabriel na dolasku u Varaždin te pomoći i potpori u dobivanju domaćinstva dva značajna turnira, Balkanskog kupa i Prvenstva svijeta u rujnu. U kraćem razgovoru Runac je naglasio da varaždinski sport i sportski djelatnici znaju cijeniti njenu pomoć i da se nada da će se ponovo susresti u rujnu za vrijeme Prvenstva.

15. 05. 2016.