Poziv klubovima na 1. humanitarnu utrku grada anđela

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

26. 09. 2019.

Poštovani klubovi,

Atletski klub „Varaždin“, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i Grad Varaždin organiziraju „1. humanitarnu utrku grada anđela”, za Ivana Kišića, oboljelog od cerebralne paralize. Sav prihod od skupljenih kotizacija, koja je ujedno donacija i iznosi 50 kuna, namijenjen je za troškove Ivanova liječenja. U Zagrebačkoj banci je u tu svrhu otvoren poseban žiro račun za Ivana, IBAN: HR6223600001502617718 i sve će uplate biti transparentne i dnevno se ažurirati.
Ideja je da utrka postane tradicionalna i da se svake godine skupljena financijska sredstva doniraju nekome drugome u potrebi.
Molimo sve klubove, koji se žele uključiti u ovu humanitarnu akciju, da se poslikaju u svojim klupskim obilježjima i sloganom utrke („Trčimo za Ivana“ – slobodno modificirate i uključite naziv vašeg kluba) te da sliku objavite na društvenim mrežama uz hashtag #TrčimoZaIvana #PrvaHumanitarnaUtrkaGradaAnđela ili nam pošaljite na mail strucni.suradnik@varazdin-sport.hr.
Također vas pozivamo da se u što većem broju priključite utrci 12. listopada, startom u 10.00 sati na Kapucinskom trgu, duljina utrke je 4.8 km, a prolazi gradskim ulicama i bedemima Staroga grada.
Prijave i raspis „1. humanitarne utrke grada anđela“: https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/3201/prijava_na_utrku
Fotografijama su se u ovu akciju već uključili Atletski klub „Varaždin“, Ženski rukometni klub „Koka“ i Škola nogometa „Lumen“ Varaždin, na čemu im zahvaljujemo!

Budite i Vi dio ove humanitarne utrke!

ŠN Lumen ŽRK Koka

26. 09. 2019.