U POSLJEDNJIM SEKUNDAMA PRIJELAZNOG ROKA Momčad Varaždina dobila četiri pojačanja

NK Varaždin

01. 09. 2022.

Varaždincima u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi ide jako dobro, a svi se nadaju da će biti još i bolje jer u posljednjim trenucima prijelaznog roka osigurali su pojačanje – četiri nova, iskusna igrača.

Nove uzdanice NK Varaždina su Marin Pilj, Matija Katanec, Ivan Čubelić i David Puclin, a sportski direktor Nikola Šafarić u četvrtak je istaknuo da je zbog toga vrlo zadovoljan.
-U Klubu smo došli do zaključka da nam treba malo iskustva i mislim da smo s ovim igračima upravo to i dobili. Puno je prvoligaških minuta koje su ti dečki odradili i za nas znače i veliko pojačanje konkurencije u ekipi jer dobili smo širinu u kadru – kazao je Šafarić.

Dodao je da je politika u Klubu da apsolutno nitko nema zagarantirane minute.
-Trener je taj koji slaže sastav, a na nama je da napravimo kvalitetan kadar. Dečki se moraju sami izboriti za svoj status, a mi kao klub i dalje rasti i ostvariti zacrtane rezultate – zaključio je Šafarić.

Trener Kovačević zaželio je dobrodošlicu novim igračima i istaknuo da je zdrava konkurencija najbitnija za dobar rezultat.
-Stvarno sam sretan što su stigli ovi igrači, s nekima od njih sam već radio. Želim im svima, prije svega zdravlja i dobroga rada, a svima nama zajedno dobrih rezultata – kazao je Kovačević.

Priliku da pokažu što znaju novi će, ali i ostali igrači dobiti već u subotu, kad na varaždinski stadion dolazi Gorica.

01. 09. 2022.