Od ponedjeljka „S Karlom i Fumom do zdravlja“

Drava kod Arene varaždin

31. 05. 2020.

Triatlon klub Ultra organizira program radionica, predavanja i tjelesnog vježbanja „S Karlom i Fumom do zdravlja“ Program je besplatan za sve sudionike.

Vježbanje kreće od 1.6. na otvorenom prostoru, na parkingu ispod Dravskog mosta i prvoj livadi prema Areni Varaždin. Termini u lipnju su ponedjeljak i srijeda od 19 do 20 i subota od 7.45 do 8.45 sati.

Ako se pokaže dovoljan interes dodat će se još jedan termin (za plivanje, vožnju biciklom, trčanje, planinarenje, Alpe, dogovorno). Isto tako ovisno o odazivu program se može produžiti i na srpanj.

Ciljevi vježbanja koji se žele postići su unaprjeđenje i zaštita zdravlja, stjecanje zdravih navika i poboljšanje cjelokupne kvalitete života, a provoditi će se pod stručnim vodstvom Karle Čović, prof.

Program je namijenjen rekreativcima bez obzira na dob, spol i fizičku spremu, želite li se samo pokrenuti, uživati u prirodi i dobrom društvu, skinuti kilograme ili pripremiti za Ironman.

U projekt su uključeni i sponzori Triatlon kluba Ultra, Salon za njegu i oblikovanje tijela Aromavita, Butik Ana Kraš i SG salon, kojih kojih ćete ostvariti i pogodnosti pri kupnji.

aktualno.hr

31. 05. 2020.