Polovičan uspjeh varaždinskih stolnotenisačica

Malinska - Varaždin 2:4, Aquaestil - Varaždin 4:1

02. 12. 2018.

Stolnotenisačice Varaždina u subotu su odigrale dva gostujuća meča na Krku protiv STK Malinske Dubašnice i u Dugoj Resi protiv domaćina STK Aquaestila. Time su okončale prvi dio prvenstva na 4. mjestu sa 6 pobjeda i 3 poraza.
U prvom meču protiv STK Malinske slavile su razultatom 4:2. Junakinja meča bila je Petra Petek s dvije pojedinačne pobjede protiv Sunčice Zajec i Leone Šantek i u meču parova s Ivanom Malobabić. Jednu pojedinačnu pobjedu donijela je i Ivana Malobabić u meču s domaćom Sunčicom Zajec. Domaćin je dvije pobjede odnio u mečevima Leone Šantek i Janje Matijašec i iznenađujuće u meču Mateje Magličić i Ivane Malobabić.
U popodnevnom meču u Dugoj Resi Varaždinke su poražene rezultatom 4:1. U odnosu na prošlu godine dugoreški sastav je bitno pojačan jer za njih igraju dvije azijske igračice. Uz Kineskinju Han ovu godinu za STK Aquaestil igra i korejska igračica Yoo. Ona je bila i najbolja domaća igračica pobijedivši dvije prve igračice Varaždinki Ivanu Malobabić u neizvjesnom meču rezultatom 3:2 i Petru Petek rezultatom 3:0. Kineskinja Han bila je bolja od mlade Varaždinke Janje Matijašec rezultatom 3:0. Par Han-Yoo svladao je par Petek_Malobabić rezultatom 3:0. Jedinu pobjedu za Varaždinke donijela je Petra Petek u meču s Andrejom Pavlović rezultatom 3:2.
Sada za ekipu trenera Saše Suhodolčana slijedi pauza u kojoj će se igračice spremati za proljetni dio prvenstva gdje je cilj uhvatiti treće mjesto prije doigravanja za prvaka.

02. 12. 2018.