Počinje nova sezona “Triatlon lige Beciklin”, pridružite se!

ZSUGV

11. 06. 2024.

Na prostorima sportsko-rekreacijskog centra Aquacity u nedjelju, 16. lipnja, počinje nova, 13. sezona popularne „Triatlon lige Beciklin“.

Prvo kolo triatlona počinje u 9.10 sati, i to startom najmlađih u disciplini aquatlon (plivanje + trčanje), a u 9.30 sati startaju natjecatelji u disciplinama supersprint i sprint triatlon.

Raduje podatak da su sudjelovanje najavili i triatlonci iz Mađarske i Slovenije, a naravno, tu su i domaći natjecatelji iz svih županija sjeverne Hrvatske, Zagreba, Siska, Petrinje i drugih krajeva.

Predsjednik Trkačkog kluba Marathon 95, Ladislav Gregorinčić, rekao je da u ligi mogu sudjelovati svi zainteresirani te da su discipline prilagođene na način da se u ovom atraktivnom sportu mogu okušati i oni koji to još nisu probali.

Tako je za najmlađe (limače i mlađe kadete) pripremljeno natjecanje u aquatlonu, 100 metara plivanje + 600 metara trčanje. Za kadete, juniore, seniore i veterane postoje dvije discipline: supersprint triatlon, koju čini 375 metara plivanja + 14 km bicikla + 2,5 km trčanja, te disciplina sprint za malo iskusnije i bolje pripremljene triatlonce, koja se sastoji od 750 metara plivanja, 20 km bicikla i 5 km trčanja.

– Sve je to znak da nas očekuje jedno lijepo i atraktivno triatlonsko natjecanje, a TK Marathon 95 kao nositelj organizacije potrudit će se da sve prođe u najboljem redu i da bude još zanimljivije – poručio je Gregorinčić.

Glavni sponzor natjecanja, Trgovina biciklističkom opremom „Beciklin“, počastit će natjecatelje s nekoliko lijepih nagrada koje će biti podijeljene kroz tombolu na kraju svakog kola i prilikom proglašenja najboljih.

triatlon vz000 triatlon vz001 triatlon vz002 triatlon vz003 triatlon vz005 triatlon vz006 triatlon vz007 triatlon vz008

11. 06. 2024.