Počeli upisi

FC Kovačić

07. 09. 2019.

Fight Club Kovačić počeo je s upisima u sve grupe: Dječja igraonica od 3 do 6 godina, kadeti od 7 do 13 godina, juniori od 14 do 18 godina, rekreativci plus 18 godina, mame i djeca – mame u jednoj dvorani treniraju s trenericom dok teta u drugoj čuva njihovo dijete, rekreativni kickboxing, savate, muay thai, ninjutsu, hard body, teretana koja radi svaki dan od 0 do 24 sata.
Da bi pravilno i sigurno izvodili vježbe, te polako dostizali zadani cilj, o članovima brine 6 školovanih trenera koji su u svakom trenutku na raspolaganju, treneri koji svake godine sudjeluju na nekoliko edukacija kako bi ostali aktualni i spremni što bolje prenjeti svoje znanje na članove kluba. Svaki od trenera zadužen je za svoje područje rada. Također se nude i individualni treninzi, odnosno trener sam s vježbačem. Uz 6 trenera na raspolaganju članovima kluba su i doktor fizijatar te psiholog. Nudi se i mogućnost treninga cijele obitelji u isto vrijeme. Dijete u jednoj dvorani, mama u drugoj, a tata u teretani.
Na aspolaganju je preko 400 kvadrata prostora s dvoranom za funkcionalni trening, dvorana za grupni trening te teretana. Besplatan parking i wi fi, obiteljski popusti. Dvorane su klimatizirane, s podnim grijanjem i kompletno opremljene.
Treba napomenuti da su borci kompletno odvojeni od rekreativaca, odnosno treniraju u posebnim grupama, a upisi su otvoreni isključivo za djecu, te u sve ostale rekreativne programe.

Informacije na: http://fightclub-kovacic.com/

DCIM100GOPROGOPR6098.

07. 09. 2019.