Pobjeda Katje Bengeri na slovenskom državnom prvenstvu

KKK Varteks

21. 06. 2020.

U subotu je održan Kajakaški dan na Špici u Celju, a kajakaši i kanuisti Varteksa iz Varaždin nastupili su na tri utrke u istom danu po kategorijama.

Na slalom za slovenski pokal za mlađe kategorije boje kluba zastupao je Jan Petrić u kategoriji K1 kadeti i zauzeo vrlo dobro 15. mjesto.

Na slalom utrci za HSE pokal za KKK Varteks nastupila je Katja Bengeri u kategoriji K1 žene s plasman na 4. mjesto i kategoriji C1 žene osvojivši 3. mjesto. Također su nastupili u K1 slalomu Nikola Novosel i Roko Bengeri koji je nastupio i u C1 kategoriji.

Državno prvenstvo Slovenije u spustu sprint bilo je najvažnija utrka dana na kojoj je Katja Bengeri odnijela pobjedu u disciplini C1 žene.Roko Bengeri je u kategoriji C1-U16 osvojio 3. mjesto, Klara Dvorski u disciplini K1-U16 je bila odlična na 3. mjestu. Za KKK Varteks još je nastupio Nikola Novosel u kategoriji K1.

Svojim nastupom natjecatelji KKK Varteks Varaždin još jednom su dokazali svoju kvalitetu. Sljedećeg vikenda, 27. i 28. lipnja, održat će se državno prvenstvo Hrvatske u slalomu i spustu sprint na stazi na kanalu Veliki Bukovec u svim kategorijama, a u klubu ponovo očekuju dobre plasmane.

21. 06. 2020.