Perković uoči Dinama: Utakmica u kojoj nemamo što izgubiti, a možemo puno dobiti

Varaždin - Dinamo, subota, 19 sati, Gradski stadion

19. 09. 2019.

Nogometaši Varaždina u subotu dočekuju europski Dinamo u utakmici 9. kola Hrvatski telekom Prve lige. Razumljivo je da vlada velik interes navijača i dobro ide pretprodaja ulaznica za utakmicu koja će na Gradskom stadionu početi u 19 sati.
U obje momčadi vlada dobro raspoloženje, u Varaždinu nakon boda iz Osijeka, a u Dinamo nakon odličnog starta u Ligi prvaka s 4:0 sinoć protiv Atalante.
Pred novinare u četvrtak je izašao trener Varaždina Borimir Perković.
– Čestitam Dinamu na sinoćnjoj utakmici i pobjedi protiv Atalante. Razveselili u sve koji vole hrvatski nogomet, ne samo Dinamo. Igramo protiv ekipe koja je apsolutni i veliki favorit. Dinamo je favorit i za osvajanje prvenstva jer je jedna od najboljih ekipa u Hrvatskoj, s najvećim broje individualaca, kvalitetnih igrača, ekipa popunjena na svim linijama s 2-3 vrhunska odlična igrača. Sve je jasno u smislu tko je favorit, ali mene i moje igrače veseli ta utakmica i jedna je od onih u kojoj se nema puno za izgubiti, ali se može puno dobiti. Veselimo se i čekamo kad će početi – rekao je Perković i dodao da su nakon dugo vremena svi zdravi jer su Tkalčić, Roca i Glavica dobili zeleno svjetlo doktora.
Na pitanje može li se Varaždin nadati „ispuhanom“ Dinamu nakon odlične utakmice u Ligi prvaka i eventualnom kiksu u prvenstvu, Perković je odgovorio da bez obzira što je Dinamo apsolutni favorit uvijek postoji šansa.
– Nadam se da će tako biti. Najvjerojatnije neće igrati ista ekipa kao protiv Atalante. Oni su i prošle sezone radili na taj način da jedna ekipa igra Europu, druga prvenstvo. Slično je za očekivati i u subotu. Ali i to će biti motivirani igrači, tko god igrao za Dinamo. Dinamo je ekipa koja zahtjeva da im se prilagodimo. To ćemo napraviti. Imam 2-3 varijante, probali smo nešto i na treninzima. Vidjet ću kako ću postaviti igru za utakmicu – kazao je trener Varaždina.
Ulaznice za utakmicu Varaždin-Dinamo u pretprodaji se mogu kupiti u četvrtak i petak od 10 do 18 sati, a u subotu, na dan odigravanja susreta, ulaznice će se prodavati od 9 sati do početka utakmice. Za sredinu zapadne tribine trebat će izdvojiti 60 kuna, za lijevi i desni dio zapadne tribine po 50 kuna, a za istočnu tribinu cijena ulaznice je 40 kuna.

aktualno.hr

19. 09. 2019.