Paula Žanić donijela pobjedu

ŽKK Vindi

04. 12. 2017.

U 7. kolu međunarodne ženske Extra lige košarkašice Vindi pobijedile su slovensku ekipu Koš Primorska iz Kopra rezultatom 59:58.
Varaždinske košarkašice prilično ležerno su ušle u utakmicu, čak pomalo i podcjenjivački što su gošće znale iskoristiti i odličnom igrom riješile provo poluvrijeme u svoju korist 31:19. U trećoj četvrtini košarkašice Vindi počele su se buditi, da bi u četvrtoj koševima Stanke Kudelnjak i odličnim blokadama u obrani Lare Brezovec uhvatile priključak. Nakon toga slijedila je dramatična završnica koja je odlučena u posljednjim trenucima. Kao i u prošloj utakmici, protiv do tada neporažene ekipe Ledite, stvar je u posljednjim sekundama u svoje ruke opet uzela najmlađa, Paula Žanić te mirnoćom na kojoj bi joj pozavidjele i prvoligaške igračice, donijela pobjedu svojoj ekipi.
Najefikasnija u ekipi Vindi bila je Stanka Kudelnjak s 21 košem, Lara Brezovec pridodala je 14, Nika Premuž 7, Roberta Štrocinger i Lucija Kauzler 5 te Paula Žanić 4.
U sljedećem kolu, 9. prosinca, u goste ekipi Vindi dolazi dosad neporažena Krka iz Novog Mesta. Utakmica će se odigrati u dvorani Graberje u 16 sati.

04. 12. 2017.