Otvorene prijave za 3. brdsku utrku Ivanec – Grebengrad

AK Varaždin

05. 01. 2019.

Atletski klub Varaždin organizira 3. brdsku utrku Ivanec – Grebengrad koja će se održati 19. svibnja, a bit će i pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze.
Iz kluba pozivaju zaljubljenike u trčanje u prirodi na sad već 3. brdsku utrku “Ivanec – Grebengrad”. S obzirom da su dosadašnje utrke odradili na zavidnom nivou i ove godine im je ukazano povjerenje da ova brdska utrka ujedno bude pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze.
Ovogodišnja utrka, dužine 37,5 kilometara, održat će se 19.5.2019. sa startom u 9 sati u Ivancu. S obzirom na prvenstvo Hrvatske očekuje se dolazak svih naših najboljih brdskih i trail trkača.
Budući da se i prošlogodišnja kratka utrka pokazala kao pun pogodak i ove godine nastavljaju s njom pod nazivom Fun&Pain Trail Čevo – Grebengrad. Upravo ovaj kratak trail možda je i najljepši dio cjelokupne staze, dužine 7,8 kilometara zamišljen kao „muka“, a u isto vrijeme i „zabava“ za sve one kojima je duga staza preduga i preteška. No, bez obzira na dužinu staze i ovaj kratak trail treba shvatiti ozbiljno jer je također zahtjevan i ne nosi uzalud naziv Fun&Pain – muzika na kontrolnim točkama, ples prije starta i još neka iznenađenja uz kraću, ali također tešku stazu.
Organizatori će se i ove godine maksimalno potruditi da utrka prođe u najboljem redu na zadovoljstvo svih trkača te iz tog razloga ostaje još samo njihov poziv: Dođite na pravu brdsku i trail utrku, uživajte u trčanju po prekrasnoj stazi i prirodi, a nakon završetka utrke uz proglašenje najboljih slijedi i „domaća“ prava veselica.
Detalje o utrkama možete pronaći na internetskoj stranici AK Varaždin: https://ak-varazdin.hr/2019/01/03/3-brdska-utrka-ivanec-grebengrad/

05. 01. 2019.