Nova katastrofa Plitvice

Podravina stopostotna

04. 09. 2017.

Polet iz Svetog Martina na Muri, Nedelišće, Rudar i Podravina i dalje sa stopostotnim učinkom idu kroz novu sezonu Četvrte nogometne lige skupina Čakovec-Varaždin. Stopostotan učinak imaju i Bednja te Plitvica iz Gojanca, ali onaj negativan. Obje momčadi upisale su i treći poraz, a Plitvica je doživjela još jedan brodolom.
No, počnimo redom. Vodeći Polet iz Svetog Martina na Muri ubilježio je treću pobjedu svladavši u gostima Nedeljanec 4:2. Podravina je na svom terenu s minimalnih 1:0 bila bolja od Slobode kao i Rudar na gostovanju kod Mladosti Komet. Dovoljno da kao i Polet zabilježe nova tri boda, ukupno devet u dosadašnja tri susreta. Nedelišće je s 2:0 bilo bolje od čakovečke Sloge.
Međimurec je na svom terenu ubilježio prvu ovosezonsku pobjedu i to u velikom stilu. “Rasturili” su ove godine slabašnu Plitvicu iz Gojanca s čak 7:0. Sudeći po uvodnim susretima “majstori s ledina” ove će sezone služiti drugim momčadima za popravljanje gol razlike. Podsjetimo da su u prvom kolu poraženi od Preloga 6:1. Novim porazom Plitvica čvrsto drži dno tablice bez osvojenog boda i gol razlikom 2:15.
Dodajmo i da je Dinamo bio bolji od Novog Marofa rezultatom 2:0, a istim rezultatom je završio i susret između Pušćina i Bednje. Jalžabet je bio bolji od Zelengaja 1:0.
Nakon tri kola prvi je Polet s devet bodova, a slijede ga Nedelišće, Podravina i Rudar. U slijedećem kolu, koje je na rasporedu idućeg vikenda sastaju se Novi Marof-Nedelišće, Sloga (Č)-Pušćine, Bednja-Jalžabet, Zelengaj-Mladost Komet, Rudar-Podravina, Sloboda (S)-Međimurec te Nedeljanec-Dinamo. Dodajmo i susret vodećeg Poleta i posljednje Plitvice u Svetom Martinu na Muri. Je li na pomolu nova katastrofa Plitvice?

04. 09. 2017.