Noćnom utrkom završila 6. Cross liga „Godišnja doba na Čevu“

Ukupni pobjednici Bruno Kos i Anica Lacković

26. 06. 2019.

Održano je i dugo očekivano noćno kolo 6. Cross lige „Godišnja doba na Čevu“. S obzirom na subotnje nevrijeme, ovo je ljetno kolo odgođeno za predpraznični ponedjeljak. Ovog puta vrijeme je poslužilo i u jedinstvenom noćnom pogledu s vrha Čeva sudjelovalo je 76 natjecatelja u cilju.
Najbrži u novom kolu, pod lampašima na Čevo, u ženskoj su konkurenciji Mirjana Zidarić (AK Varaždin – 23:31), Mišela Kovač (TK Marathon 95 – 24:46) i Ivona Kocijan (Savate klub Šimunec Gym Varaždin – 25:30), a u muškoj konkurenciji Neven Buhin (individualac – Margečan – 16:38), Simon Malek Kuzmič (AK Varaždin – 17:43) i Bruno Kos (AK Rudolf Perešin – 18:24).
S obzirom da je ljetno kolo ujedno bilo i završno kolo, ukupni pobjednici 6. Cross lige „Godišnja doba na Čevu“ su kod žena Anica Lacković (AK Varaždin), druga je Ivona Kocijan (Savate klub Šimunec Gym Varaždin) i treća Jasenka Šimunčić (AK Varaždin), a kod muških Bruno Kos (AK Rudolf Perešin), drugi je Simon Malek Kuzmič (AK Varaždin) i treći Žarko Horvat (TK Marathon 95).
Nakon završetka utrke održano je službeno proglašenje najboljih te podijeljene zaslužene drvene medalje organizatora lige Josipa Lackovića i nagrade. U podjeli nagrada pridružio se i zamjenik gradonačelnik Novog Marofa Ivan Tuk.
Za kraj službenog dijela pripremljeno je iznenađenje uz vatromet na vrhu Čeva. Nakon službenog dijela i fešte na vrhu uslijedilo je spuštanje do rijeke Bednje gdje je već po tradiciji odrađeno i noćno kupanje, a potom nastavljeno uz pjesmu i ples do ranih jutarnjih sati.

26. 06. 2019.