NK Varaždin počeo s pripremama

Prvo pojačanje Drožđek

04. 01. 2020.

Nogometaši Varaždina u subotu s počeli s priprema za drugi dio sezone 2019./2020. u Hrvatski telekom Prvoj ligi.
Predsjednik kluba Stjepan Cvek uvodno je naglasio da pripreme ne idu bez problema, vrijeme ne ide na ruku, a niti teren s umjetnom travom nije završen iako su u klubu odradili cjelokupnu pripremu za postavljanje umjetne trave koju je NK Varaždin dobio od HNS-a, no izvođač nije došao. Krenut će se ranije u dio priprema u Međugorje.
– Radimo na osnaživanju momčadi, na pozicijama koje su deficitarne. Znamo što nam treba i uvjeren sam da ćemo biti snažniji. Vratio nam se bivši igrač, napadač Domagoj Drožđek. Na posudbi očekujemo igrača iz Lokomotive, Assanea – rekao je Cvek te dodao da će se idući tjedan više znati o imenima koja dolaze i koja odlaze.
Trener Luka Bonačić rekao je da neće kukati zbog problema.
– Imamo nekoliko solucija koje nas ne mogu u potpunosti zadovoljiti, ali su bolje nego da se ništa ne odradi. Momčad je imala dva tjedna odmor. Igrači koji nisu bili od početka pokazali su na kraju prvog dijela sezone nedovoljnu fizičku spremu. Ja sam optimist, trebali bi sada nešto bolje napraviti. Kratko je vrijeme do prve utakmice 2. veljače u Varaždinu protiv Hajduka. Vjerujem da ćemo se osnažiti. Dobili smo napadača Drožđeka, ali momčad ne čini pojedinac, nego komplet. 51 bod je na stolu. Moramo ih imati više od Intera i Istre koji su nam konkurenti za ostanak – kazao je Bonačić.
U pripremama je u planu odigravanje pet utakmica, a poznata su tri protivnika – Zrinjski, Međimurje i Mura.

aktualno.hr

04. 01. 2020.