U nedjelju 4. kolo Triatlon liga „Beciklin“

TK Marathon 95 Varaždin

10. 08. 2022.

Kako nam se ljeto primiče kraju tako se kraju primiče i Triatlon liga „Beciklin“. Naime, u nedjelju, 14. kolovoza, na rasporedu je posljednje, 4. kolo omiljene triatlonske lige koja se održava na „Varaždinskome moru“.

Ovogodišnje izdanje lige završava malo ranije nego prijašnjih godina, a razlog su termini drugih događanja na Aquacityju.

A da će ovo biti posebno kolo, razlog je i ukupni poredak po kojem ni u jednoj disciplini pa i u poretku po kategorijama nije ništa riješeno i poredak će se odlučivati u zadnjem kolu koje je na rasporedu u nedjelju.

Ovogodišnja lige ujedno je i najmasovnija do sada s prosjekom od 90 natjecatelja po kolu, što je dobar znak jer su ljudi prepoznali triatlon kao jedan od atraktivnijih sportova, što dokazuje i činjenica da ligu redovito posjećuju triatlonci iz Mađarske i Slovenije kao i svih krajeva sjeverne Hrvatske.

Uzoran domaćin i organizator lige je TK Marathon 95 koji će nastojati da i posljednjem kolu lige sve prođe u najboljem redu.

Start lige je kao i obično u 9:10 kada startaju najmlađi u utrci aquatlona, dok je konačni obračun u supersprint i sprint triatlonu na rasporedu od 9:30.

Svi rezultati po kolima kao i ukupan poredak dostupni su na tkmarathon95.hr.

triatlon (2) triatlon (3) triatlon (4)

10. 08. 2022.