Mladi stolnotenisači Starra u Europskoj superligi

Celldömölk - LifeClass Regionalni centar Varaždin 6:3

16. 12. 2017.

U Europskoj superligi natjecanja se u jesenskom dijelu privode kraju i STK Starr je odigrao susret s mađarskom ekipom Celldömölk. Susret su dobili Mađari 6:3.
STK Starr, koji u ovom natjecanju nastupa pod imenom LifeClass Regionalni centar Varaždin, odlučio je svoje najbolje igrače odmoriti za hrvatsku Superligu, koja ove sezone ima prioritet te priliku dati mladim igračima za stjecanje neophodnog međunarodnog iskustva za daljnje napredovanje.
Za varaždinsku ekipu Nikola Horvat dobio je meč protiv Domonkosa Baranyaia, a Ronald Ređep je dobio dva meča i to protiv Baranyaia i Petera Fazekasa. Za STK Starr nastupio je i mladi Leon Šantek kojem je ovo bio prvi seniorski europski nastup i odigrao ga je na visokom nivou bez treme. Isto tako sve bolje rezultate pokazuje i Nikola Horvat. Varaždinska ekipa unatoč postavi s mladim igračima bila je vrlo blizu neriješenog rezultata, ističu iz kluba.
Mađarska ekipa iz grada Celldömölka u blizini Szombathely i Zalaegerszega plasmanom u Final four Europaske superlige od Grada će dobiti 100.000 eura kao i novu stolnotenisku dvoranu za 12 stolova. Klub ima podršku gradske vlasti pa je i na ovom susretu bio njihov gradonačelnik te predstavnici dva velika sponzora, dodaju iz STK Starr.

16. 12. 2017.