Mišela Kovač druga seniorka na Crazy Hill Trailu 2019.

Peto izdanje utrke kroz prekrasan ludbreški krajolik nezaobilazno je i kod članova TK Marathon 95 Varaždin

13. 03. 2019.

U nedjelju, 10. ožujka, u Ludbregu je održan 5. Crazy Hill Trail, utrka po ludbreškim šumama i goricama sa startom i ciljem pred istoimenim kafićem.
Ove godine je utrku trčao poveći broj članova TK Marathon 95. Neki su se odlučili na kraću, plavu stazu, 16 km dugu s 415 metara visinske razlike, dok su neki željni malo duže avanture trčali crvenu, 34 km dugu stazu s 1040 metara visinske razlike.
Staza za razliku od prethodnih godine nije bila previše zahtjevna, jer od blata kojega je bilo svake godine i previše snijega i bljuzge prešle godine ni traga. Nešto malo blata na pojedinim dijelovima nije radilo nikakve poteškoće trailerima pa su se i sve one uzbrdice i nizbrdice činile mnogo lakšima. Organizacija kao i uvijek dobra, okrepe također (roštilj na trećoj), jedino je vjetar u Ludbregu stvarao poteškoće i odnio ciljni balon. Trkači ga u šumi nisu previše osjetili.
Plavu stazu su trčali/trčale Žarko Horvat, Vanda Balaž, Jasenka Martinez, Dražen Vrček, Karmela Ivošević, Alenka Bađun i Jasna Škiljan, a crvenu Mišela Kovač, Mario Šoštarić, Tomislav Možanić i Lidija Vrbanić. Svi su sretno stigli na cilj i nitko se nije putem izgubio jer je staza bila dobro označena.
Posebne čestitke Mišeli koja je osvojila 2. mjesto u kategoriji seniorki.
Plava staza 16 km – REZULTATI
Crvena staza 34 km – REZULTATI
I tako još jedan trkački vikend je za članovima Marathona 95. Slijedeće nedjelje novi izazovi, Zagrebački proljetni polumaraton.

13. 03. 2019.